Nastavitve piškotkov
 
Braunemon - Bez brige do predivnog tena

Браунемон додатak исхрaни.
Паковање: 30 капсула

Купи преко интернета

Izkušnje uporabnikov

Spoštovani Braunemonovci,
težko se odločam za prehranska dopolnila, nekako nisem verjela vanje. A kdaj tudi tvegam in dva meseca sem se s kapsulo Braunemona redno pripravljala na počitnice, da se ne bi spremenile v trpljenje zaradi alergije na sonce. Letos sem počitniško uživala v Kostariki že aprila na koncu sušne, vroče in predvsem sončne dobe. Občutljiva na sonce kot sem tega tritedenskega podviga ne bi tvegala brez Braunemona. Seveda brez dobrega senčnika ni šlo. Hvala za Braunemon.

Aloha! Saša iz Slovenske Bistrice

Dragi Borut,
hvala, da si mi povedal za Braunemon. Morje megle pod seboj sem gledala z izjemnim zadovoljstvom, saj je osvojeni tritisočak poplačal vse napore, sonce pa me je za spremembo božalo, ne opeklo. Dobra krema za sončenje in Braunemon sta zakon za osvajanje sončnih vrhov.
Pridruži se kdaj, tritisočaki odpirajo nov pogled na svet!

Teja, Ljubljana

Spoštovani,
z možem sva ljubitelja zagorelosti. Vsi me prepričujejo, da sončenje ni zdravo, midva pa z rednim jemanjem Braunemona in zmernim sončenjem vsako leto prihajava s počitnic lepo zagorela. Najina skrivnost ni brezmejno ležanje na plaži, najina skrivnost je Braunemon. Najina lepo zagorela in zdrava koža naju še v deževni jeseni spominja na plažo in greje najina srca.
Pa naj še kdo reče, da ni zdrave zagorelosti!

Lep pozdrav, Maja in Matej

Aktualno

08. 6. 2015
Nagradna igra Poletje 2015

Začenjamo z nagradno igro Poletje 2015 na Braunemonovi facebook strani. Zopet bomo vsem udeležencem omogočili sodelovanje pri žrebu za škatlico Braunemona. Na vsakih 14 dni bomo podarili 3 škatlice Braunemona.

 

Za sodelovanje v žrebu za glavno nagrado pa pošljite izrezan krogec z napisom ‘vsebuje beta-karoten’ iz sprednje strani škatlice na naslov: Jata Emona d.o.o., Agrokombinatska 84, 1000 Ljubljana.

 

Glavna nagrada bo najboljša do sedaj in vam jo že kmalu razkrijemo 🙂 Vabljeni k sodelovanju!   nagradna igra_Braun_2015_vizual_1

30. 9. 2014
Dobitniki nagrad Braunemon poletje 2014 ob prevzemu nagrad

Sorry, this entry is only available in %LANG

25. 9. 2014
Dobitniki nagrad poletje 2014

Sorry, this entry is only available in %LANG

27. 5. 2014
Poletna nagradna igra Braunemon 2014

Sorry, this entry is only available in %LANG

17. 2. 2014
Dobitnica glavne nagrade zima 2013

Sorry, this entry is only available in %LANG

16. 12. 2013
Zimska nagradna igra Braunemon ’13

Sorry, this entry is only available in %LANG

17. 9. 2013
(SLO) Glavna nagrajenka na vikend oddihu v Portorožu

Sorry, this entry is only available in %LANG

26. 8. 2013
Dobitnica glavne nagrade poletje 2013

Sorry, this entry is only available in %LANG

16. 7. 2013
Poletna nagradna igra Braunemon ’13

Sorry, this entry is only available in %LANG

13. 7. 2013
(SLO) Braunemon bronasti sponzor plavalnega mitinga Veronika v Kamniku

V soboto smo kot bronasti sponzor priskočili na pomoč plavalnemu klubu Kamnik pri organizaciji njihovega tradicionalnega mednarodnega mitinga Veronika. Tam so plavalke, plavalci in navijači pod sončnimi žarki glasno navijali za svoje favorite, poleg tega pa je v živo igrala še glasbena ekipa za dodatno vzpodbudo tekmovalcem. Za najboljše v članski konkurenci v vseh 50m disciplinah pa smo dodatno poskrbeli s škatlico Braunemona. Čestitke vsem zmagovalcem!