Nastavitve piškotkov
 
Braunemon - Brez skrbi do čudovite polti.

Braunemon prehransko dopolnilo.
Pakiranje: 30 kapsul

Kupi preko spleta

Izkušnje uporabnikov

Draga gospa Ksenija,
Kolesarjenje je moja strast. Z njim pa tudi od sonca ožgane roke, noge, nos … Zaščita skupaj z rednim jemanjem Braunemona pa je zakon. Kolesarjenje je spet čisti užitek.

Lepo se imejte, Leon iz Ptuja

Spoštovani,
z možem sva ljubitelja zagorelosti. Vsi me prepričujejo, da sončenje ni zdravo, midva pa z rednim jemanjem Braunemona in zmernim sončenjem vsako leto prihajava s počitnic lepo zagorela. Najina skrivnost ni brezmejno ležanje na plaži, najina skrivnost je Braunemon. Najina lepo zagorela in zdrava koža naju še v deževni jeseni spominja na plažo in greje najina srca.
Pa naj še kdo reče, da ni zdrave zagorelosti!

Lep pozdrav, Maja in Matej

Dragi Borut,
hvala, da si mi povedal za Braunemon. Morje megle pod seboj sem gledala z izjemnim zadovoljstvom, saj je osvojeni tritisočak poplačal vse napore, sonce pa me je za spremembo božalo, ne opeklo. Dobra krema za sončenje in Braunemon sta zakon za osvajanje sončnih vrhov.
Pridruži se kdaj, tritisočaki odpirajo nov pogled na svet!

Teja, Ljubljana

Aktualno

08. 6. 2015
Nagradna igra Poletje 2015

Začenjamo z nagradno igro Poletje 2015 na Braunemonovi facebook strani. Zopet bomo vsem udeležencem omogočili sodelovanje pri žrebu za škatlico Braunemona. Na vsakih 14 dni bomo podarili 3 škatlice Braunemona.

 

Za sodelovanje v žrebu za glavno nagrado pa pošljite izrezan krogec z napisom ‘vsebuje beta-karoten’ iz sprednje strani škatlice na naslov: Jata Emona d.o.o., Agrokombinatska 84, 1000 Ljubljana.

 

Glavna nagrada bo najboljša do sedaj in vam jo že kmalu razkrijemo 🙂 Vabljeni k sodelovanju!   nagradna igra_Braun_2015_vizual_1

30. 9. 2014
Dobitniki nagrad Braunemon poletje 2014 ob prevzemu nagrad

Ob prevzemu nagrad smo naredili nekaj slikic z našimi nagrajenci. Gospa Danica pa nam je obljubila, da nam pošlje sliko iz eksotičnih krajev na katere se bo prej dobro pripravila z Braunemonom.

25. 9. 2014
Dobitniki nagrad poletje 2014

braun_nagrajenci 2014_poletje_final

27. 5. 2014
Poletna nagradna igra Braunemon 2014

fb_nagradna igra-braunemon

Poletje je pred vrati in ob tej priliki zopet pričenjamo s facebook nagradno igro.

 

Trem izžrebanim bomo vsak krog podelili škatlico Braunemona. Ob zaključku nagradne igre bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali srečneža, ki bo prejel glavno nagrado. Vabljeni k sodelovanju! http://on.fb.me/JFKN2Q

17. 2. 2014
Dobitnica glavne nagrade zima 2013

Dobitnica glavne nagrade v zimski nagradni igri Braunemon 2014 je Susanne Gerenčer, ki bo v dvoje preživela smučarski vikend na Voglu v Ski hotelu Vogel. Čestitamo!

Dobitnica glavne nagrade_zima 2014

16. 12. 2013
Zimska nagradna igra Braunemon ’13

V letošnji zimi smo se odločili, da vam kot glavno nagrado podarimo vikend paket (nočitev in dvodnevno karto za smučanje) za 2 osebi v hotelu Ski na Voglu, ki je na veliko željo strastnih smučarjev po dolgem času spet odprt. Med celotnim trajanjem nagradne igre bomo dvakrat mesečno trem sodelujočim podarili škatlico Braunemona. Tako se nas bo lahko s smučanja čimveč vrnilo z zdravo in zavidljivo lepo porjavelo poltjo. Z nagradno igro pričenjamo 18.12. 2013, glavna nagrada pa bo izžrebana 14.2.2014. Vabljeni v nagradno igro na naši facebook strani https://www.facebook.com/braunemon in veliko sreče pri žrebu!

Braun_zimska nagradna igra_2013

17. 9. 2013
Glavna nagrajenka na vikend oddihu v Portorožu

Dobitnica glavne poletne nagrade Braunemon 2013 Andreja je z nami delila nekaj slik iz super preživetega vikenda v Grand hotelu Metropol v Portorožu s svojo družinico, ki je obiskala tudi Piran.

26. 8. 2013
Dobitnica glavne nagrade poletje 2013

Dobitnica glavne nagrade v poletni nagradni igri 2013 je Andreja Mrak, ki bo preživela vikend v Grand hotelu Metropol v Portorožu. Čestitke!!

16. 7. 2013
Poletna nagradna igra Braunemon ’13

Letošnje poletje smo se odločili, da vam kot glavno nagrado podarimo vikend paket za 2 osebi v enem izmed prestižnih hotelov na slovenski obali ter med celotnim trajanjem nagradne igre dvakrat mesečno trem sodelujočim podarimo škatlico Braunemona. Tako nas bo lahko čim več naokoli hodilo z zdravo in lepo porjavelo poltjo. Dobitnica ali dobitnik glavne nagrade bo preživel vikend z izbrano osebo v Grand hotelu Metropol v Portorožu. Zaključek nagradne igre in žrebanje bo 15.8.2013.

13. 7. 2013
Braunemon bronasti sponzor plavalnega mitinga Veronika v Kamniku

V soboto smo kot bronasti sponzor priskočili na pomoč plavalnemu klubu Kamnik pri organizaciji njihovega tradicionalnega mednarodnega mitinga Veronika. Tam so plavalke, plavalci in navijači pod sončnimi žarki glasno navijali za svoje favorite, poleg tega pa je v živo igrala še glasbena ekipa za dodatno vzpodbudo tekmovalcem. Za najboljše v članski konkurenci v vseh 50m disciplinah pa smo dodatno poskrbeli s škatlico Braunemona. Čestitke vsem zmagovalcem!